Okulumuz Hakkında

Tantavi İlkokulu
Rami Yeni Mahalle Numan Efendi Sokak No11 Eyüpsultan/İstanbul
0 212 578 05 44
0 212 614 32 77
https://tantaviilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Biz Tantavi İlkokulu olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli eğitim amaçları doğrultusunda, çağdaş ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, geleceğe güvenle bakan, mutlu ve toplumla barışık, birlikte çalışma alışkanlığı gelişmiş, temel hak ve özgürlüklerine saygılı değişim-dönüşüm yapacak potansiyele sahip bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Demokratik insan olma bilinci gelişmiş kendi problemlerini çözebilen, akılcı, mantıklı düşünme becerisini evrensel ve milli değerlerle birleştirerek teknolojiyi kullanabilecek bireyler yetiştirmek ve estetik duygusuna sahip, özgür düşünceli, araştırmacı, yaratıcı, düşüncede duygusal olarak dengeli çağdaş dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuzun halk oyunları ve voleybol dallarında İstanbul ve Türkiye şampiyonlukları mevcuttur ve halen bu çalışmalar okulumuzda yoğun bir şekilde devam etmektedir. Okulumuz voleybol takımları minikler ve yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonası için hazırlıklar yapmaktadır. Okulumuzda 5 ayrı yörede halk oyunları ekipleri çeşitli yurt içi ve yurt dışı yarışmalar ve festivaller için hazırlıklarını sürdürmektedir.
Öğretmen :28
Öğrenci :664
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4042
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Öğretim Şekli

Normal Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah 09:00 - 14:35

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Merkez

Yerleşim Yeri Bilgisi

-

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları